Drottningborg har i en årrekke arrangert ulike turer. Vi var tidlig ute med turer til Europa - og det har vi fortsatt med siden. Vår erfaring er at reiser er sosialt og lærerikt for elever og personalet. Betalingen for alle skoleturer er lagt inn i skolepengene.

Skoleåret 2016/2017 skal vi på følgende turer:

• Vg1, 22.4.-28.4.: Berlin og Erfurt, med faglig hovedvekt på Luther, samfunnsfag og historie.
  • Vg2, 23.4.-28.4.: Roma, med faglig hovedvekt på kirkehistorien.
  • Vg3, 22.9.-29.9.: Brussel, Caen (Normandie) og Paris, med faglig hovedvekt på historie og samfunnsfag.

I tillegg til disse turene har vi også små overnattingsturer og helgeturer:

• Vg3 har oppstartssamling hver høst, hvor man blir kjent, samtaler om russetiden, velger russeprosjekt og russestyre.
  • Vg1 og Vg2 har bli-kjent-turer (klassevis) på høsten for å ristes litt sammen med de man går i klasse med. (ta med sovepose + liggeunderlag til skolestart).

Videre gjennomføres det ekskursjoner i ulike fag og turer i regi av miljøteamet.

Kransvikroger Kontaktperson for spørsmål om skoleturer: Ass. rektor Roger Kransvik