Vi i miljøteamet har 4 fokusområder for arbeidet vi gjør på Drottningborg.

Vi ønsker at elevene skal få et møte med Jesus og vokse i troen på ham.
-Derfor har vi ulike tilbud som søndagsmøter, bibelgrupper, bibelundervisning, konserter, seminarer, Vision helg, "Maria og Nikodemus"-tur og andre arrangementer.

Vi ønsker at elevene kan få bruke sine talenter og nådegaver gjennom å utfordre de til tjeneste.
-Derfor er elever med å lede møter, bibelgrupper, lovsangsteam, organiserer «skepsis uke» og andre tilbud.

Vi ønsker at elever skal få mulighet til å være med å fortelle andre om Jesus.
-Derfor sender vi elever som ønsker det ut i lagsteam fra skolen  til å være med å bidra i ulike typer frivillig arbeid som f.eks: barneleir, barnelag, leksehjelp, ungdomsklubber, gjenbruksbutikk o.l.

Vi ønsker å være med å skape et positivt og inkluderende internatmiljø gjennom å være tilstede på ettermiddag/kveld.
-Derfor har vi et åpent miljøkontor, er tilgjengelig for samtale og arrangerer mange ulike aktiviteter.

Følg gjerne miljøteamet på facebook.

Miljøteamet består av flere ungdomsarbeidere og miljøarbeidere under ledelse av Barbro Johanne Svendsen.

Ta kontakt om du har noen spørsmål.

PERSONALET Pedersen Elisabeth BergUngdomsarbeider: Elisabeth Berg Pedersen