Vi i miljøteamet har 4 fokusområder for arbeidet vi gjør på Drottningborg.

Vi ønsker at elevene skal få et møte med Jesus og vokse i troen på ham.
-Derfor har vi ulike tilbud som søndagsmøter, bibelgrupper, bibelundervisning, konserter, seminarer, Vision helg, "Maria og Nikodemus"-tur og andre arrangementer.

Vi ønsker at elevene kan få bruke sine talenter og nådegaver gjennom å utfordre de til tjeneste.
-Derfor er elever med å lede møter, bibelgrupper, lovsangsteam, organiserer «skepsis uke» og andre tilbud.

Vi ønsker at elever skal få mulighet til å være med å fortelle andre om Jesus.
-Derfor sender vi elever som ønsker det ut i lagsteam fra skolen  til å være med å bidra i ulike typer frivillig arbeid som f.eks: barneleir, barnelag, leksehjelp, ungdomsklubber, gjenbruksbutikk o.l.

Vi ønsker å være med å skape et positivt og inkluderende internatmiljø gjennom å være tilstede på ettermiddag/kveld.
-Derfor har vi et åpent miljøkontor, er tilgjengelig for samtale og arrangerer mange ulike aktiviteter.

Følg gjerne miljøteamet på facebook.

Ta kontakt om du har noen spørsmål.

Espevig Miljøteamleder: Rune Espevik