Vg1 til Oslo

17.02.2015
Vg1 som næringslivsledere og politikere

Fra onsdag 11. til torsdag 12.2. var hele vg1 på tur til Oslo. Etter ankomsten på Fjellhaug onsdag kveld, fikk vi etter litt mat og info treffe KrFs stortingsrepresentant Geir Toskedal som fortalte om hvordan det var å være politiker på stortinget.
Torsdagen var klassene med på et opplegg hos NHO som elevene syntes var veldig interessant. Etter litt info som bl.a. understreket hvor viktig næringslivet er, deltok klassene i et spill som hadde fokus på nettopp dette aspektet. En gruppe oppnådde faktisk den høyest mulige poengsummen på 200 poeng. Når for litt siden en gruppe godt voksne næringslivsledere spilte samme spill, kom noen grupper ikke høyere opp enn 110 poeng. Så her presterte Borgenelevene virkelig godt!
På Minitinget fikk elevene prøvd seg som politikere og fikk utforsket hva politiske beslutningsprosesser virkelig går ut på.
Dagen ble avrundet med pizza på Peppes før Brogenbussen satte kursen hjemover igjen. At turen var vellykket, var det bare en mening om!

Vg1 til OsloVg1 til Oslo