Suksess for UB

14.03.2016
Fredag 11/3 var dagen kommet, dagen da 6 ungdomsbedrifter fra Drottningborg videregående skole skulle få reise på fylkesmesse for ungdomsbedrifter for hele Agder!

Denne dagen hadde elevene jobbet mot siden August, og nå skulle det vise seg om ideer ble belønnet, om hardt arbeid ble belønnet, eller om konkurransen fra andre gode ungdomsbedrifter i Agder skulle bli for stor.

Som lærer må man bare bli imponert over motivasjonen som dukker opp hos elevene når elever skaper noe eget helt fra bunnen av! Kvelden før måtte jeg gi meg litt før klokka ett på natten, men flere elever jobbet ivrig videre, for at alt skulle bli så bra som mulig til denne fylkesmessen.

For de som følger med i sosiale medier så er det ikke akkurat en hemmelighet at det gikk ganske bra med ungdomsbedriftene fra Drottningborg.

De deltok i 13 konkurranser (ikke alle konkurranser vi kan delta i), der det ble delt ut til sammen 37 priser, og elevene fra Drottningborg tok med seg 14 av dem!
6 førsteplasser, 1 andreplass og 7 tredjeplasser.

I konkurransen «beste stand» deltar ALLE de over 80 ungdomsbedriftene på messa! Da er det veldig moro å stikke av med 2 priser der, og en førsteplass!
I konkurransen «beste ungdomsbedrift i Aust-Agder» fikk vi også 2 priser, og Dialog UB vant, og fikk gullbillett til NM!

Det er tredje året på rad en ungdomsbedrift fra Drottningborg blir kåret til «beste ungdomsbedrift i Aust-Agder»!

Gratulerer til ALLE elever fra Drottningborg for en helt utrolig imponerende innsats og jobb!

HVL

Suksess for ungdomsbedriftene