UB-Salgsmesse

07.02.2016
En forblåst tirsdag morgen dro 24 ungdomsbedrifter fra Aust-Agder til Arendal for å sette opp en utstilling og delta på salgsmesse. De kom fra Arendal vgs, Sam Eyde vgs, Dahlske vgs og Møglestu vgs i tillegg til Drottningborg vgs.

Ungdomsbedriftene måtte selv huske ALT som skulle til, enten det var drill og gardintrapp, eller det var brosjyrer og tape.

Fra Drottningborg deltok Dialog UB, Event UB, Safe Shopper UB, Juco UB og Stereo Design UB. Det var usedvanlig moro for en svært så stolt entreprenørskapslærer å få se hva elevene har bygget og snekret, klippet og malt! På salgsmessa var det 2 konkurranser som alle deltok i, beste utstilling og beste salgsteam.
Jeg ble ikke mindre stolt og imponert utover dagen, når jeg så hvordan elevene presenterte sine bedrifter for de som var tilstede på senteret denne hustrige februardagen.

Stereo Design UB fikk tredjeplass i konkurransen beste utstilling. Dialog UB fikk tredjeplass og Safe Shopper UB førsteplass i konkurransen beste salgsteam.

En ydmyk lærer takker og bukker for en helt enorm innsats fra elevene!

Hans Vidar Levinsen

Salgsmesse UB