"De første tider 2015"

17.08.2015
Nå er vi i gang.

Åpningsfesten er vel over.
Overhørt kommentar etter festen: "Jeg hadde hørt at åpningsfestene på Drottningborg var bra, men jeg visste ikke at de var så bra."

Dag 2 på Drottningborg, og personalet kjører i gang litt aktivitet. Denne gangen innendørs på grunn av et uvanlig ustabilt vær av den våte sorten.

Vi startet med Zuper Zøndag QUIZ på Kahoot i møtesalen med godt over 100 aktive deltagere. og fortsatte med vafler og spill i kjellerstua og studierommet + kanonball i gymsalen.

Søndag kveld kl 20.30 var møtesalen på Drottningborg full av elever og personale som ønsket å få med seg skoleårets første søndagsmøte. Håkon Rydland, elev på vg 3, holdt en utfordrende og personlig andakt for oss over temaet – Jeg trenger Jesus. Miriam Jensen m/team ledet oss i lovsang og tidligere elev Knut Arild åpnet møtet for oss med historien om Sakkeus. (Vi gleder oss allerede til neste søndag! Hilsen miljøteamet)

OppstartOppstartOppstartOppstart