Oppstart august 2015

12.08.2015
Kjære elever i skoleåret 2015-2016

Det er endelig (:)) snart slutt på sommerferien og tid for litt praktisk informasjon.

Alle elevene skal på bli-kjent-tur med en overnatting i løpet av de første skoleukene. Husk å ta med sovepose.
Alle turene er dekket av skolepengene.

Romfordelingen er klar og ligger i en lukket facebookgruppe: Drottningborg 15/16.
Elever som ikke har tilgang til denne gruppen kan evt. få rominformasjon av internatmedarbeiderne. Send melding på 48033727.

Du har kanskje hørt at det er veldig mange søkere til Drottningborg i år. Det er jo hyggelig for skolen, men mange står på venteliste og lurer på om de kommer inn.
Har du fått plass, men ikke ønsker å gå på Drottningborg, så ber vi deg om å sende en e-post til post@drottningborg.vgs.no og si fra deg skoleplassen, slik at den kan gå videre til en annen søker.

Ankomstdag med innflytting på rom er lørdag 15. august.
Foreldre og søsken er selvfølgelig hjertelig velkommen.

Innkvartering kl. 1200

Matservering i tidsrommet 1400 – 1600

Foreldremøte i de ulike klassene kl. 1615 – 1645

Åpningsfesten kl. 1700

Kaffe etter festen

I etterkant av festen er det samling for elevene i klassene, før vi senere lager litt mat til elevene og setter i gang med ulike sosiale aktiviteter slik at alle blir kjent med hverandre.

Søndag er det sosiale aktiviteter og mandag starter skoledagen kl 0830 i møtesalen.

Oppstart august 2015