Velkommen lørdag 9. august

06.08.2014

Kjære elever i skoleåret 2014-2015

Drottningborg venter på deg :)
Resepsjonen venter på deg :)
Ballbingen og sandvolleyballbanen venter på deg :)

Det er snart slutt på sommerferien og tid for litt praktisk informasjon.

Alle elevene på Vg1 og Vg2 skal på bli-kjent-tur med en overnatting sammen med klassen i løpet av den første skoleuken. Husk å ta med sovepose.
Vg3 skal på tur til Vegårtun 20. - 21. august.
Alle turene er dekket av skolepengene.

Romfordelingen er klar og ligger i Fronter. Nye elever som ikke har tilgang til Fronter kan evt. få rominformasjon av internatmedarbeiderne (48033727).

Du har kanskje hørt at det er veldig mange søkere til Drottningborg i år. Det er jo hyggelig for skolen, men mange står på venteliste og lurer på om de kommer inn.
Har du fått plass, men ikke ønsker å gå på Drottningborg, så ber vi deg om å sende en e-post til post@drottningborg.vgs.no og si fra deg skoleplassen, slik at den kan gå videre til en annen søker.

Ankomstdag med innflytting på rom er lørdag 9. august.
Foreldre og søsken er selvfølgelig hjertelig velkommen.

Innkvartering kl. 1200

Matservering i tidsrommet 1400 – 1600

Foreldremøte i de ulike klassene kl. 1615 – 1645

Åpningsfesten kl. 1700

Kaffe etter festen

I etterkant av festen er det samling for elevene i klassene, før vi senere lager litt mat til elevene og setter i gang med ulike sosiale aktiviteter slik at alle blir kjent med hverandre.

Søndag er det sosiale aktiviteter og mandag starter skoledagen kl 0830 i møtesalen.

Oppstart August 2014Oppstart August 2014Oppstart August 2014