Oppstart 2016

05.08.2016
Vi gleder oss til du kommer!

Det er endelig (:)) snart slutt på sommerferien og tid for litt praktisk informasjon.

Romfordelingen er ikke klar, men så snart den er klar publiseres den i en lukket facebookgruppe: Drottningborg 16/17.

Elever som ikke har tilgang til denne gruppen kan evt. få rominformasjon i slutten av neste uke av internatmedarbeiderne. Send melding på 48033727.

Har du fått plass, men ikke ønsker å gå på Drottningborg?  Send en e-post til post@drottningborg.vgs.no og si fra deg skoleplassen, slik at den kan gå videre til en på ventelisten.

Ankomstdag med innflytting på rom er lørdag 13. august.
Foreldre og søsken er selvfølgelig hjertelig velkommen.

Innkvartering fra kl. 1200

Matservering i tidsrommet 1400 – 1600

Foreldremøte i de ulike klassene kl. 1615 – 1645

Åpningsfesten kl. 1700

Kaffe etter festen

I etterkant av festen er det samling for elevene i klassene, før vi senere lager litt mat til elevene og setter i gang med ulike sosiale aktiviteter slik at alle blir kjent med hverandre.

Søndag er det sosiale aktiviteter og mandag starter skoledagen kl 0830 i møtesalen.

Vel møtt!

Oppstart 2016