Misjonsløp 2015

04.11.2015
865 494 kr kom inn på misjonsløpet! Torsdag 8. oktober gikk startskuddet for det som ble det mest suksessfulle misjonsløpet noen sinne på Drottningborg. Iallfall hvis man ser på pengesummen som ble samlet inn til Vest-Afrika.

I år ble det lansert en helt ny måte å skaffe sponsorer på. Vi hadde nemlig fått våre egne nettsider, hvor både deltakere og sponsorer kunne registrere seg. Alle som løp fikk dermed en egen link som sponsorene kunne klikke på for å sponse. I og med at det var så enkelt og moderne, ble det hyppig delt på Facebook og det var rett og slett enklere å skaffe sponsorer.

Selv om vi hadde dette nye systemet, krevde det allikevel litt god gammeldags ringing. Derfor ble det arrangert ringekvelder fra etter skoletid til kvelds. Da møtte folk opp med pc og mobil for å skaffe sponsorer. Det var heller ingen grense for hvem man kunne ringe. Familie, venner og bekjente var mest populært. I tillegg fikk vi sponsing av stortingsrepresentanter, bedrifter, kjendiser, gamle og nåværende borgenelever.

Innspurten med å samle inn penger til løpet var helt fenomenal. På mandag gikk vi opp på morgensamling og sa vi hadde samlet inn 230 000kr fast beløp. Morgensamlingen etter hadde det passert 300 000kr, morgensamlingen deretter igjen 400 000kr, og så rundet det en halv million kroner i fast beløp torsdag morgen. Rundebeløp kom inn samtidig. Det var ganske moro og spennende å følge med på utviklingen. Det kom altså inn over 100 000kr per dag, de siste dagene. Enorm innsats av elevene. De 865 494kr som det til slutt endte på vil forandre mange menneskers liv.

Før løpet var vi også litt bekymret. Regnet dalte ned, og vi lurte på om det ville påvirke rundebeløpet mye. Men til vår store begeistring møtte over 200 deltakere opp og ga alt de hadde. Den som løp mest løp 26 runder på de 2 timene løpet varte, det er imponerende!

Nå skal alle sponsorene ha fått en SMS med betalingsinformasjon. Vi oppfordrer derfor alle til å overføre pengene så fort som mulig. Påminnelse kommer i løpet av et par dager. Hvis du mot formodning ikke har fått melding, så ta kontakt på drottningborg@misjonsløp.no.

Vennlig hilsen de to misjonsløpsansvarlige
Håkon Rydland og Vegard Nordbø

MisjonsløpMisjonsløpMisjonsløpMisjonsløp