Besøkshelg 2015 6.-7. februar

06.02.2015
Drottningborg åpnet dørene for nye elever som vurderer å begynne hos oss.

Tusen takk for besøket!

Drøyt 80 elever og nesten like mange foreldre besøkte oss i helgen. Stemningen var god fra begynnelsen og ble ikke dårligere etterhvert. :)

De beøkende elevene fikk faddere og godt stell. Programmet var variert og gjestene fikk oppleve Borgen light. Den ekte følelsen får man nok først etter å ha gått her en stund som elev.

Fredag kveld var det musikkcafe med stor og variert underholdning. Lørdag morgen var det tid for infomøte med Marie, Håkon og Aagenæs. Etterpå tok lærerne imot ekstra elever i timene og bød på en god smak av lørdagsskole på Drottningborg. Det hele ble rundet av med en variert aktivitetsrunde med kanonballfinale og premieutdeling i gymsalen.

Vi håper besøket gav mersmak og økte lysten til å gå på Drottningborg. Vi regner med at vi ser mange av dere her til høsten.

Besøkshelg 2015 6.-7. februarBesøkshelg 2015 6.-7. februarBesøkshelg 2015 6.-7. februar