Årsfest 2016

06.06.2016
Lørdag 4. juni var det elevenes siste dag på Drottningborg for i år, og for mange var det siste dagen som elev på Drottningborg.

Et godt skoleår ble avsluttet med en fin årsfest i varmt sommervær ledet av Helene Urstad. Festen ble åpnet med russens ankomst og med en dansegruppe på scenen. Deretter var det hilsener fra Kevin Hansen som var elev i påbyggsklassen,  Espen Ottosen som er far til en Vg3 elev og rektor Audun Raen som alle bekreftet at det har vært godt å være på Drottningborg – både som elev og ansatt.

Et lovsangsteam sørget for god sang og musikk før russen slapp til med sine innslag. Russepresident Bjørnar Vestvik takket på vegne av russen for en fin tid på Drottningborg og markerte at lærer Anders Magnus Kvinlaug hadde betydd ekstra mye for dem ved å velfortjent kåre ham til årets æresruss. Prosjektlederne Margrete Seiersnes og Mathias Bråthen takket alle elever og foreldre for stor innsats rundt misjonsprosjektet som, i tillegg til mye velsignelse og godt samhold i elevflokken, resulterte i en sjekk til Norsk Luthersk Misjonssamband på hele kr. 1 242 038. Sjekken ble overrakt fra økonomiansvarlig i russen Marius Birkeland til Norsk Luthersk Misjonssamband representert ved Espen Ottosen.

Russekoret sang for siste gang og hele festen ble tradisjonen tro avsluttet med Drottningborgsangen.

Takk for et flott år og god sommer til alle.

Årsfest 2016 (1)