Årsfest 2014

07.06.2014
Glede og sorg, dette er vårt Drottningborg.

Drottningborgs kjøkken stilte opp med flott servering som samlet elever, foreldre og ansatte. Avgangselevene kom i finstasen, og jammen rakk de å bytte til russebuksa rett før årsfesten starta. Rektor Raen takka for skoleåret og russekoret sang av full hals. Russepresident Lars Olav Libjå og misjonsprosjektansvarlige Maren Bøe og Brita Vestbøstad hadde også gode takkeord til medelever og personalet. Indonesiaprosjektets økonomiansvarlig Eirik Vivelid overakte en flott sjekk på ca 900 000,- til Misjonssambandet v/Espen Ottosen. Knut Olav Raen holdt festtalen og minte om Ordspråkene 4.23 «Bevar ditt hjerte framfor alt du bevarer for livet går ut fra det.»

Etter festen satt noen  elever på stabburstrappa og koste seg med  fløtekake og kaffi. Da var det artig å høre kommentaren:»Slik kake vil jeg ha i bryllupet mitt». DET var vel et uttrykk for velvære over at skoleåret var omme?

Årsfest 2014Årsfest 2014