Fylkesmessen for UB

11.03.2015
Drottningborg gratulerer Hans Vidar Levinsen og hans elever med en fantastisk innsats og uttelling på Fylkesemessen for ungdomsbedrifter i Agder. Vi ønsker Adenta UB lykke til i NM.

Tirsdag 10/3 reiste 5 ungdomsbedrifter fra Drottningborg til KKG i Kirstiansand for å være med på fylkesmessa i Agder.

Der var det 81 andre ungdomsbedrifter fra hele Agder som også kom, for å presentere seg og sine gode og kreative ideer.

På fylkesmessa var det mange konkurranser, og mange fagdommere fra lokalt næringsliv som vandret rundt fra stand til stand for å intervjue ivrige elever. De som er med i konkurransen «beste ungdomsbedrift» presenterte sin bedrift foran et dommerpanel i løpet av 4 minutter, og de var i et panelintervju hos et dommerpanel og svarte på spørsmål om bedriften sin. Noe som gav mange gode erfaringer og mye mestringsfølelse.

Ungdomsbedriftene fra Drottningborg deltok i 11 konkurranser, og tok 15 priser, det er ny rekord for oss. Adenta UB deltok i 8 konkurranser og tok 8 priser, og en av dem var «beste ungdomsbedrift i Aust-Agder». De skal dermed til NM for ungdomsbedrifter 29/4-30/4.

20150310 Fylkesmesse for UB