De siste årene har aktiviteten økt gjennom skoleåret og på sommeren. Vi har 200 elever som spiser fire måltider hver dag, og vi serverer mat til 300 sommergjester. Etter mange år uten vesentlig fornyelse, måtte kjøkkenet og matsalen i Hovedbygget renoveres og utvides.

Oppussingsprosjektet kostet flere millioner kroner, men vi mener at det var verdt pengene. Vi hadde noe oppsparte midler, men måtte lånefinansiere det meste. Derfor ber vi skolens venner om hjelp med nedbetalingen. Tenk om 500 tidligere elever eller andre gode venner gir 100 kroner pr måned - det blir årlig 600 000 til skolen som vi kan bruke til å betjene økte rentekostnader og avdrag. Tenk om noen øker til 200 kroner!

Du kan melde deg som fast giver med et månedlig beløp på en enkel måte. Skriv ut avtaleskjemaet og send det til skolen. Resten ordner vi herfra, og du må bare gi din godkjenning på trekket når du får melding fra banken din.

Tusen takk for støtten.

Audun Raen og resten av staben på Drottningborg

Ta kontakt hvis du har noen spørsmål.

Jendal Skolesekretær: Oddny Jendal